Изработка на сайт
Присъствието в Интернет отдавна не е въпрос на мода, а на необходимост. Чрез него, освен представяне, напомнящо визитна картичка, могат да се постигнат различни задачи – да се оптимизира връзката с клиенти и партньори, да се продават стоки и услуги, да се проучват целеви аудитории и др.
Ако искате да презентирате бизнеса си и целта Ви е да имате сайт, който да запознае аудиторията с Вашия продукт или услуга, то тогава можете да ни се доверите.
В нашето портфолио има сайтове на десетки фирми, институции и неправителствени организации. Всеки наш клиент се ползва от специално внимание и индивидуален подход за намиране на най-ефективното решение.
Гарантираме Ви бързо и на достъпна цена изработване на сайт и/или електронен магазин, както и последваща поддръжка.
профили в социални мрежи
В социалните мрежи можете много точно да таргетирате Вашата аудитория. Ние можем да Ви помогнем, като създадем професионални постове, които освен уникалния текст, съдържат и илюстрации, създадени от нашите графични дизайнери. На разположение сме да организираме забавни игри за потребителите на Вашите профили в социалните мрежи, които да привлекат тяхното внимание към марката и продуктите Ви, както и да увеличат Вашите продажби.
видео заснемане
Ние създаваме фото и видео съдържание, способно да популяризира вашия бранд, да вдигне продажбите ви и да повиши имиджа на фирмата. Предлагаме Ви изработка на рекламни клипове, видеа „отвисоко“, заснети с дрон, корпоративни видеа.
Рекламен видеоклип
За Вашето добро позициониране в социални медии, за привличане на нови клиенти и атрактивно споделяне на Вашия продукт/услуга създаваме кратки рекламни видеоклипове. Те могат да се използват и за реклама на дисплеи.
Корпоративно видео
За имиджово представяне на Вашата фирма създаваме видео презентация за събитие/продукт/услуга, заснемане на интервюю, правим клипове, разказващи за компанията и за Вашата дейност. Такъв видеоклип е мощен репутационен инструмент за утвърждаване пред клиенти, служители и конкуренти.
Заснемане с дрон
Спиращи дъха кадри, заснети отвисоко, ще привлекат вниманието на зрителя. Правим, както цялостни клипове, заснети с дрон, така и използваме кадри за рекламни и корпоративни видеа.
художествена и приложна фотография
Спиращи дъха кадри, заснети отвисоко, ще привлекат вниманието на зрителя. Правим, както цялостни клипове, заснети с дрон, така и използваме кадри за рекламни и корпоративни видеа.
Интериорно и екстериорно заснемане
Заснемане на интериор и екстериор с цел показване на място, атмосфера и дизайн. Подходящо за хотели, ресторанти, салони за красота и други бизнеси, за които визията е от съществено значение.
Продуктово заснемане
Качествено заснемане на продукти, ястия или коктейли, които впоследствие могат да се използват за менюта или друг тип рекламни материали.
Заснемане отвисоко
Заснемането с дрон е страхотен начин за показване „от нов ъгъл“ на Вашия бизнес и привличане на вниманието на зрителя/потребителя.