изработка на лого
Ние можем да нарисуваме Вашето лого, да изберем подходящ шрифт, да „видим“ и одобрим Вашите цветове. Така Вашата марка ще излезе на пазара оригинална, уникална, представяща професионално бизнеса и бъдещите Ви проекти.
Нашият екип от художници и IT специалисти Ви предлага индивидуални решения, разработка на проекти, цялостни концепции и възможност за съвместна творческа работа.
дизайн
Уникалният и оригинален графичен дизайн на Вашите рекламни материали не е достатъчен. Необходими са рекламни материали, които да бъдат разбираеми за Вашите клиенти. Правилно кореспондиращи си с цялостната рекламна стратегия, те могат да повишат драстично продажбите по време на кампания.
предпечат
Предпечатната подготовка е елемент, от който зависи високото качество на печатните продукти. Нашият екип от професионалисти с дългогодишен опит е на Вашите услуги за подготовка и реализация на идеите Ви.
печат
Ние предлагаме пълната гама печатни услуги – офсетов, дигитален и широкоформатен печат, сгъване, щанцоване, ламиниране, UV лакиране, термолепене, ВШМ, концево шиене, спирално подвързване.