брандирне на витрини
Проектирането е най-важният процес за външната реклама. От значение е големината на посланието – не трябва да е нито прекалено кратко, нито прекалено дълго. Трябва да се подбере подходяща цветова гама – нито ярка, нито безлична. За да има положителен ефект, всички елементи трябва да се разпознават от разстояние за кратко време. Качествената изработка и монтаж ще подпомогнат привличането на потребители и увеличаване на продажбите.
Витрината на Вашия магазин е първото нещо, което ще привлече вниманието на клиента. Ето защо, тя трябва да е брандирана с атрактивен дизайн, като в същото време предава точно и ясно Вашето рекламно послание. Една добре облепена витрина може да направи търговския обект по-видим и по-атрактивен за случайните минувачи, и да Ви осигури повече потенциални клиенти.
В някои случаи облепването на витрини или врати с перфо фолио се предпочита с двойна цел – рекламна цел, съчетана с желанието да се прикрие вътрешността на търговското помещение или офиса.
Можем да предложим извършване на цялостния процес по брандиране на търговското помещение – взимане на точни размери, предложение за дизайнерско оформление, предпечат, отпечатване на фолиото (работим с качествени материали и фолиа, като препоръчваме поставяне на ламинат върху отпечатаните фолиа за по-дълготраен ефект), монтаж.
брандиране на автомобили
Фирмените автомобили, бусове и други превозни средства са една от възможностите за евтина и едновременно ефектна реклама на фирмата Ви. Извършвайки ежедневно своите работни курсове, те могат да представят рекламното Ви послание, фирмените координати, описание на дейността Ви – всичко това съчетано с ефектен дизайн и да бъдат видени от хиляди потенциали клиенти. След първоначалната инвестиция по брандиране на автомобила, рекламата Ви става практически безплатна. Автомобилът предлага много голяма площ за брандиране – почти всяка негова част може да бъде облепена с фолио.
Първият етап е взимане на коректни размери и оформяне на дизайн. Нашите дизайнери ще Ви предложат проекти за дизайн на автомобила съобразени с Вашите изисквания – фирменият автомобил може да се брандира частично с лого, координати, текст или цялостно, включително и част от прозорците.
Цената за брандиране зависи от площта на използваното рекламно фолио, както и от неговия вид – полимерно фолио с ламинат, каст фолио или перфо фолио.
Използваме качествени материали, които са устойчиви на променливите външни условия. Препоръчваме поставянето на ламинат върху печата, който допълнително ще удължи трайността на фолиото.
Процесът по облепване на автомобила е от голямо значение за качествения резултат. Поставянето на рекламното фолио се извършва при определени температурни условия – препоръчва се облепването на превозното средство да стане в даден температурен диапазон, на сухо и закрито място, при добре измита и подсушена повърхност.
светеща реклама и обемни букви
Процесът по облепване на автомобила е от голямо значение за качествения резултат. Поставянето на рекламното фолио се извършва при определени температурни условия – препоръчва се облепването на превозното средство да стане в даден температурен диапазон, на сухо и закрито място, при добре измита и подсушена повърхност.
Функцията на рекламните табели остава предимно информативна. Рекламните табели могат да бъдат произведени от различни материали – PVC, коматекс, метал и др. Могат да бъдат в правилна форма или да бъдат с индивидуален дизайн и рязани по контур. Рекламните табели могат да бъдат неосветени или светещи, за да привличат клиенти и в тъмната част на денонощието.
Независимо от вида и формата на рекламните табели, те трябва да могат да издържат на променливи атмосферни условия дълго време – затова при изработката им използваме качествени материали. Печатът най-чето се извършва директно с УВ мастила или с фолио с ламинат, като издържа дълго време на открито.
Обемните букви са друг оригинален начин за реклама.
Ние Ви предлагаме проектиране и изработка на:
* Светещи и несветещи обемни букви по зададени размери и визия.
* Лице от цветен плексиглас или плексиглас опал с пълноцветен печат.
* Борд от алурапид с различни широчини.
* Засветяване с ЛЕД диоди, с ниска консумация и максимална яркост.
брандиране на рекламни сувенири
Един от най-добрите начини да рекламирате Вашия бизнес е чрез персоналното отношение на дадена група хора към него. Брандирани, работни облекла, раници, шапки…, е вид подвижна реклама достигаща до хиляди хора.
За да имате здрава връзка с клиентите си, трябва да създадете силен бранд. Има много техники за изграждането му. Една от основните е, да брандирате офис материалите, които използвате: униформите на служителите си, подаръците, които давате на клиенти и партньори. Така вашето лого е винаги пред очите им. Брандираните сувенири са основна и постоянна поддръжка на Вашите рекламни кампании. Те Ви помагат да подсилите фирмената си идентичност и непрекъснато напомнят на клиентите Ви за Вас.
Върху какво можете да слагате рекламни надписи?
Всички материали, които ползвате в офиса:
* Тефтери
* Папки
* Пликове за писма
* Обложки и кутии на CD-та
* Химикалки
Всичко, което подарявате на клиенти и партньори:
* Тениски, шапки, шалчета
* Чаши, стенни часовници
* Ключодържатели, фенерчета и др.
* Луксозни сувенирни комплекти
* Опаковки – торбички, кутии
* Антистрес предмети
Ако имате нестандартна идея за брандиране, ние сме готови да я обсъдим и осъществим. Можем да Ви предложим и различни рекламни материали, рекламни сувенири и бизнес подаръци.
Няма значение колко голяма е фирмата Ви. Брандирането е основна предпоставка за успешен бизнес. Колкото по-рано стартирате създаването на своя бранд, толкова по-бързо клиентите ще започнат да Ви идентифицират с него.